Интересно за жените

Жените, които горят, са това, за което мъжете са готови да се борят

Стандартите за женска привлекателност могат да се променят колкото искате, но има някои качества, които никога няма да излязат от тенденция. Ако едно момиче ги има, мъжете винаги ще й се възхищават.
Интелигентност

Отношенията не се ограничават до спалнята и закуската. Трябва да е интересно с жена. Винаги трябва да има за какво да се говори, нещо за обсъждане, дори нещо за спор.
Чувство за хумор

Чувството за хумор е важно не само за мъжете, но и за жените. В края на краищата такова качество веднага предизвиква симпатиите на другите. Дори напълно непознати. Мъжете особено ценят момичетата, които могат да ги разсмеят искрено. И ако едно момиче знае как да се шегува с теми табу, тогава тя изобщо няма цена.
Добре поддържан

Не става въпрос за перфектни черти на лицето, а за това как жената се отнася към себе си. Мъжете харесват момичета, на които не им пука как изглеждат. Направете си маникюр, оформете косата си, нанесете лек грим… и най-важното – надуйте се от себе си.
Страст

И не става дума само за секс. Страстта трябва да бъде във всичко: в работата и във взаимоотношенията. Жените, които горят, са това, за което мъжете са готови да се борят до победен край.
Нежност

Нежността и мекотата са качества, които притежават само истински женствените момичета. А женствеността е това, което мъжете ценят най-много.