Любопитно за любовта

Всеки човек има свой собствен поведенчески психотип. Това е вродено, почти невъзможно е да го промените. Познавайки този психотип, можете да предвидите поведението на друг човек. Но не ни учат на това в училище. Те преподават химия, физика и астрономия. Някой възползвал ли се е от това знание? Аз не. А знанията за природата на хората се изискват ежедневно и ежечасно.
Защото опитът за създаване на каквато и да е връзка: дори любовна, дори работна, дори приятелска, е обречен на провал, ако не разбирате нищо от вътрешната структура на друг човек. Заедно строите Двореца на отношенията, без да разбирате нищо от архитектура. Чудно ли е, че връзките се разпадат, оставяйки всеки път с разкъсвания в душата и разбити сърца?
Предлагам ви да научите система за писане: проста и възможно най-ефективна. Може да се научи с лекота и удоволствие за един ден и да се ползва от него цял живот. Ще разберете себе си, ще разберете другите хора и ще се научите да изчислявате перспективите за взаимоотношения с тях. Системата е толкова лесна за използване, че ще започнете да я използвате веднага. В същото време тя е толкова дълбока и психологическа, че се препоръчва за преподаване в училище. Изучавах суха, скучна теория, извличах работещи алгоритми от нея и я тествах стотици пъти на практика. И сега съм готов да споделя с вас истински начин да четете други хора.

До края на курса ще:

1. Сканирайте друг човек за няколко минути. И разберете как да взаимодействате с него, за да получите това, от което се нуждаете от него. Един има нужда от аргументи, друг има нужда от емоционално оцветяване, трети има нужда от натиск, а четвъртият трябва да бъде попитан по детски. И се изчислява математически. Сега ще бъде много по-лесно да получите бонус на работа или кожено палто от съпруга си.
2. Изчислете перспективите за взаимоотношения с всеки човек: след месец, година и 10 години. Ще ЗНАЕТЕ как ще се развие връзката с мъж след първата среща. Ще разберете дали си струва да започнете връзка и какво да очаквате от един мъж ПРЕДИ да се влюбите.
3. Ще разберете защо отношенията не се събират или са прекратени: с любими хора, приятелки и други важни за вас хора. Ще успеете да коригирате и подобрите настоящите отношения.
4. Ще разберете точно какъв партньор е той. Не както ти се е сторило в сънищата ти, а както природата ти е отредила. Защото характеристиките на вашия характер и психика осигуряват човек с много специфичен склад, който ще може да ви оцени и ще бъде готов да възприема спокойно всички ваши черти през целия си живот. И опитите да изградите отношения с други мъже водят до това, което обикновено имате: раздяла, развод, разбити сърца и нещастни връзки. Вашият човек ще ви пасне като пъзел. И ще знаете точно кого търсите. И да разберете дали това е човек за 5 минути общуване.
5. Най-накрая ще опознаете себе си, ще разберете себе си, ще приемете много от чертите си. Ще спрете да се ядосвате на себе си и ще намерите много причини да се гордеете и да обичате себе си.
6. Познавайте слабостите си. Всеки от вас има болна точка. И щраквайки върху него, другите ви нараняват много. На курса ще разберете къде е вашето болно място и ще научите как да го предпазите от другите, както и как да го излекувате.
7. Познайте силните си страни. Природата ви е дала определени ресурси. Ако изберете професия въз основа на силните си страни, ще бъдете възможно най-успешни в нея. И ако не изпитвате удоволствие и чувство на удовлетворение от работата, тогава трябва спешно да се справите с това.
8. Лесно ще изчислите слабото място на всеки човек и това ще ви даде супер-оръжие. Можете да деактивирате врага с няколко думи, наранявайки го на най-болезненото място. Или можете да направите комплимент, който човек ще помни цял живот.

Само за един уикенд ще получите напълно нов поглед върху хората и инструментите за взаимодействие с тях. Гарантирам, че светът никога повече няма да бъде същият)) Вече няма да бъдете въвлечени в безсмислени връзки, ще разберете в коя област искате да работите, взаимоотношения

с други ще се подобри, сякаш с магия. Ако можете да промените живота си качествено само за един ден, защо да го отлагате?