Каква жена е нужна на обществото

От какви жени има нужда обществото? Често ме упрекват, че се опитвам да направя жените робини и да ги лиша от всички възможности. Това е, когато чувам звънене, но не знам къде е. Една жена може да бъде нещо повече от домакиня! Когато у дома всичко е наред и има много енергия, когато го прави с любов и радост – защо не? Просто има много малко от тях – и малко хора знаят как да намерят този баланс.

Сравнете две жени – хърватския президент Колинда Грабар-Китарович и германския канцлер Ангела Меркел. Първият е открит, позитивен, енергичен, светещ. Вторият е сух, твърд, волеви, железен. Друга енергия, различна реторика, различен подход.

Първата е съпруга и майка на две деца, вече тийнейджъри. Тя изпълни мисията на майка си и сега храни своите сънародници с осъзнатата енергия на майчинството. Видяхте ли я на церемонията по награждаването на медалите от Световната купа? Как тя плачеше, прегръщаше всеки играч, подкрепяше и обграждаше с топлина? Истинска мама! Как седна на трибуните с обикновени фенове? Как е летяла с икономични фенове? Можете също да прочетете за реформите, които тя проведе в страната, например намаляване на заплатите на чиновниците, продажба на частни самолети и т.н.

Представете си ангел на нейно място. Се случи? Разбира се, че не! Защото тя е без деца. По убеждение. Защото децата пречат да се гради кариера и да се служи на обществото. Тя не се срамува от това и заявява направо – съпругът ми и аз направихме такъв избор и го смятаме за правилен.

Вижте премиера на Англия – Тереза ​​Мей, която говори за децата по същия начин – след като ги отлагаше дълго време, след това не можа да стане майка – и реши, че това не е необходимо. В крайна сметка, ако наистина исках да стана майка, тогава щяха да са възможни различни варианти, нали? В резултат на това тя също е без деца. За равнопоставеност на жените, подкрепа на ЛГБТ и т.н.

Само аз имам въпрос – каква услуга в крайна сметка в полза на обществото? От какви жени има нужда обществото? Кои жени са необходими в политиката и кои вече са твърде много?

Ако една жена не иска и не може да се посвети изцяло на малък човек за известно време, как може да се грижи за непознати? Как ще отвори сърдечната си чакра? Няма начин. Какъв е смисълът от такава услуга?

Такива жени в политиката създават повече проблеми, отколкото решения. Дори и за добри намерения. Но ако погледнете, почти всички жени в политиката са такива. Твърд, сух, груб. Много рядко ще видите депутатка да кърми на среща – такива снимки стават сензационни.

И ако имаме нужда от жени в политиката (което за мен изобщо е съмнително), то такива като Колинда. С голямо майчинско сърце. Реализирайки се като майки. Дълбок, открит, силен, женствен. Не е нужно да размахват юмруци, да мачкат, да се бият. И те носят различна енергия в света.

И в старите времена жените не са се месили много в политиката. Тяхната роля е била социална – грижили са се за възрастни хора, деца, животни. Те не се занимаваха с политически игри, а да помагат на хората и да се грижат за тях. Ето това е ценното в женската реализация!

Това важи за всяка област. Когато си се осъзнала като жена, развила си майчински принцип в себе си (и както и да ме обвиняват, можеш да го развиеш не само с раждането. Пример е Майка Тереза), и все още имаш енергия – сподели то със света, хармонично, дозирано, така че от това да не страдат вашите близки – и вашите далечни, на които помагате, също. Тогава всичко най-добро! Тогава всичко е наред.

Но ако имате малки деца вкъщи, които наистина се нуждаят от вас, но вие избирате да спасите света, това е сериозен провал в системата. Как можеш да обичаш целия свят, ако е невъзможно да дадеш истински любов само на един човек?

Нереализираните жени, които активно се проявяват в обществото, са ужас и огромен брой проблеми, които са създали.